• Dagelijks Benelux en Duitsland
  • Wekelijks geheel Europa

+31 (0) 6 422 41 697

info@ouwerkerktransport.nl

Wie zijn wij

Een jong bedrijf, wat in juni 2019 ontstaan is toen wij, Tijs en Gertine, een vrachtwagen hebben gekocht. Tijs heeft zich als eigen rijder aan diverse opdrachtgevers verhuurd. Gertine was hierbij betrokken wat betreft de administratieve kant. Hier is de basis gelegd voor de verdere uitbouw van onze onderneming. Per 1 juli 2021 hebben wij, als Ouwerkerk Transport, het bedrijf Pul Transport uit Geldermalsen overgenomen. Met deze overname zijn wij fors uitgebreid.

Wij hebben eigen chauffeurs in dienst, en daarnaast maken wij gebruik van diverse charters, waarvan de meeste voor een langere periode bij ons rijden. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, uiteenlopend van stukgoedtransport, afvaltransport, bomentransport en geconditioneerd transport. Dit alles gebeurd in verschillende landen binnen Europa.

Tijs Ouwerkerk

Eigenaar

Verantwoordelijk voor de planning en het materiaal. Eerste aanspreekpunt voor klanten.

Gertine Ouwerkerk

Mede-eigenaar

Verantwoordelijk voor de facturatie en personeelszaken.

Recycle-industrie

Een van onze dagelijkse bezigheden is het verzorgen van transporten binnen de Recycle-industrie. Voor verschillende van onze klanten vervoeren wij oud papier, wat gerecycled wordt tot een nieuw product, en kartonverpakkingen naar diverse fabrieken.

Bomen transport

Meerdere keren per week vertrekken wij richting diverse bestemmingen in Europa met trailers vol bomen. Prachtige ritten, waarbij de chauffeur soms meerdere adressen of een complete trailer op adres lost. Door nauw contact met onze opdrachtgever, zijn wij in staat deze leveringen volgens een strak tijdschema uit te lossen.

Staaltransporten

Wij beschikken over open trailers die dagelijks onderweg zijn binnen Nederland, om vrachten staal op de bouwplaats af te leveren of bij de staalcoater te brengen.