• Dagelijks Benelux en Duitsland
  • Wekelijks geheel Europa

+31 (0) 6 422 41 697

info@ouwerkerktransport.nl

Onze diensten

Wij verzorgen diverse soorten van transport voor een aantal vaste opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Dit doen wij met een hecht team van chauffeurs en charters. Onze chauffeurs en charters zijn allen internationaal georiënteerd, waardoor zij zich goed wegwijs weten in diverse landen.

Bij ons staan tijd en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn ons bewust van de urgentie van uw vracht en gaan hier met de juiste zorg mee om.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om spoedleveringen te verzorgen. Doordat wij onze trucks onderweg hebben in geheel Europa, beschikken wij over diverse mogelijkheden om uw goederen zo snel mogelijk op de juiste bestemming te leveren.

Bomen transport

Bomen in onze trailers is eerder regel dan uitzondering. Voor diverse klanten in onze regio, maar ook (ver) daarbuiten, verzorgen wij de transporten van laan- en sierbomen tot in de gewenste tuin of op het gewenste project. Dagelijks zijn we te vinden in Frankrijk, België, Duitsland en Zwitserland.

Wekelijks zijn wij te vinden in Spanje en Italië. 

Recycle-industrie

Onze trailers zijn vaak gevuld met balen papier en karton. Binnen deze sector voorzien wij hoofdzakelijk de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. 
Wij zijn in het bezit van de benodigde afvalvergunningen om deze transporten adequaat uit te voeren.

Staaltransport

Wij bouwen mee aan een mooier en moderner Nederland. Dagelijks zijn meerdere van onze vrachtwagens onderweg met volle vrachten staal. Dit gebeurt op onze eigen opleggers of met opleggers van onze opdrachtgever.

 

Vragen over onze diensten?

Wij staan u graag te woord over hoe wij u tot dienst kunnen zijn.