• Dagelijks Benelux en Duitsland
  • Wekelijks geheel Europa

+31 (0) 6 422 41 697

info@ouwerkerktransport.nl

Onze diensten

Wij verzorgen diverse soorten van transport voor een aantal vaste opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Dit doen wij met een hecht team van chauffeurs en charters. Onze chauffeurs en charters zijn allen internationaal georiƫnteerd, waardoor zij zich goed wegwijs weten in diverse landen.

Bij ons staan tijd en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn ons bewust van de urgentie van uw vracht en gaan hier met de juiste zorg mee om.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om spoedleveringen te verzorgen. Doordat wij onze trucks onderweg hebben in geheel Europa, beschikken wij over diverse mogelijkheden om uw goederen zo snel mogelijk op de juiste bestemming te leveren.

Bomen transport

Meerdere keren per week vertrekken wij richting diverse bestemmingen in Europa met trailers vol bomen. Prachtige ritten, waarbij de chauffeur soms meerdere adressen of een complete trailer op een adres lost. Door nauw contact met onze opdrachtgever, zijn wij in staat deze leveringen volgens een strak tijdschema uit te lossen.

Recycle-industrie

Een van onze dagelijkse bezigheden is het verzorgen van transporten binnen de Recycle-industrie. Voor verschillende van onze klanten vervoeren wij oud papier, wat gerecycled wordt tot een nieuw product, en kartonverpakkingen naar diverse fabrieken.

Vragen over onze diensten?

Wij staan u graag te woord over hoe wij u tot dienst kunnen zijn.